Nintendo kommer att streama en ny presentation under E3 2021 tisdagen den 15 juni.

Utställningen kommer bara att fokuseras på programvara (ingen Switch Pro , tyvärr) – främst titlar som kommer till Nintendo Switch senare i år.

Det finns också rykten om att vi skulle kunna se något på The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 .

Här är när det börjar och annan information.

När startar Nintendo Direct E3 2021-presentationen?

Den förinspelade strömmen sänds första gången 09:00 PT tisdagen den 15 juni 2021. Här är tiderna för din plats:

  • Västkusten USA: 09:00 PT
  • Östkusten USA: 12:00 ET
  • Storbritannien: 17:00 BST
  • Centraleuropa: 18:00 CEST

Hur man tittar på nya Nintendo Direct

Vi hoppas kunna vara värd här högst upp på denna sida närmare tiden.

Det kommer också att finnas tillgängligt via Nintendo UK: s YouTube-kanal .

Vad du kan förvänta

Presentationen kommer att fokusera på Nintendo Switch-spel som mest kommer 2021. Det kommer inte att finnas några nya konsol- eller hårdvarunyheter.

Den kommer att gå i cirka 40 minuter. Efteråt kommer en livestream från Nintendo Treehouse att visa spel och utveckla djupdyk på några av spelen i cirka tre timmar. Detta sker vanligtvis på utställningsgolvet på E3, men med evenemanget som virtuellt i år kommer det troligen från Nintendo of Americas office istället.

För mer Nintendo-nyheter, se Pocket-lints nav här .

Leave a comment