Ubisoft Forward E3 2021: Hur man tittar på och vad man kan förvänta sig

Med E3 2021 som intressant för spelindustrin, som genomfördes helt online efter att förra sommarens evenemang avbröts, har Ubisoft naturligtvis planerat i sin årliga presskonferens.

Precis som året innan håller den franska spelutgivaren ett online-evenemang i juli för att visa upp några av sina kommande titlar med stora biljetter och för att ge ytterligare uppdateringar om sina andra kommande spel.

Här är detaljer om hur du kan titta på det.

När börjar Ubisoft Forward juni 2021?

Den senaste Ubisoft Forward planeras till 12 juni kl 12 PDT. Här är tiderna i din region:

  • Storbritannien: 20:00 BST
  • Centraleuropa: 21:00 CEST
  • East Coast US: 15:00 EDT
  • Västkusten USA: 12:00 PDT
  • Japan: 06:00 JST (fredag 11 september)

Det kommer också att finnas en ”pre-show” tillgänglig att titta på, med början en timme innan, och liveströmmen fortsätter när huvudshowen är över.

Hur man tittar på Ubisoft Forward

Du kommer att kunna se den senaste presentationen via den inbäddade videon högst upp på denna sida, men den kommer också att finnas tillgänglig via Ubisofts YouTube-kanal .

Alternativt kan du titta på den på ubisoft.com/forward .

Vad du kan förvänta

Ubisoft publicerade en teaservideo för evenemanget som du kan se nedan.

I den kan du se en bunt Assassins Creed: Valhalla- filmer, förmodligen för DLC-meddelanden, och Ubisoft hävdar att det också kommer att finnas några överraskningar.

Det är låt oss veta att vi kommer att se en stor premiär av den efterlängtade Rainbow Six spinoff som tidigare heter Quarantine – vi kommer förmodligen att få sin faktiska nya titel såväl som spelfilmer.

Det kommer också att finnas nya Far Cry 6- detaljer och vi förväntar oss ytterligare speluppspel för den också. Vi lär oss också mer om Riders Republic , ett motorcykel- och cykelspel som du kan se glimt av i trailern.

Leave a comment