Square Enix E3 2021 Summer Showcase: Hur man tittar

Square Enix planerar att vara värd för en digital ”Summer Showcase” för E3 2021, och det har redan nämnts några spel vi kan förvänta oss. Så här kan du titta på evenemanget online, plus vad som sannolikt kommer att presenteras.

När är Square Enix E3 2021 Summer Showcase?

Square Enix planerar att vara värd för sin sommarshow den 13 juni 2021 kl 12:15 PT. Här är den tiden i några olika städer runt om i världen:

  • New York: 15:15
  • San Francisco: 12:15
  • London: 20:15
  • Paris: 21:15
  • Berlin: 21:15
  • Delhi: 00:45 (14 juni)
  • Hong Kong: 3:15 (14 juni)
  • Tokyo: 04:15 (14 juni)
  • Syndey: 05:15 (14 juni)

Hur man tittar på Square Enix E3 2021 Summer Showcase

Evenemanget kommer att sändas online via Square Enix Twitch och YouTube-kanaler. Pocket-lint kommer att bädda in strömmen här när den är tillgänglig.

Vad du kan förvänta dig från Square Enix E3 2021 Summer Showcase

Square Enix bör visa upp och diskutera flera spel, inklusive men inte begränsat till:

  • Final Fantasy XVI
  • Final Fantasy Origin
  • Dragon Quest XII: The Fame of Fate
  • Livet är konstigt: sanna färger
  • Forspoken
  • Tomb Raider Anime-serien

Årets E3 är helt digital och kommer att pågå från 12 juni till 15 juni. Pocket-lint planerar att täcka E3 2021, så håll ögonen öppna för vårt spelnav.

Leave a comment