Valves SteamPal-spelkonsol kanske inte visas på E3

För ett tag tillbaka läckte möjligheten av en Valve-skapad bärbar spelkonsol med kodnamnet SteamPal online . Nu har Valve meddelat att det är inställt på att ”leverera ett meddelande angående Steam vid E3 2021 ”.

Vissa har resonerat att vi kanske ska ta reda på mer om konsolen och hur den fungerar. Vilket verkligen skulle vara spännande.

Vi har redan hört från Ars Technica att SteamPal gör det möjligt för användare att spela ett stort urval av Steam-spel på en bärbar konsol som drivs av Linux. Den konsolen är inställd på att vara en allt-i-ett-handhållen med spelkontroller och en pekskärmspanel också. Det ryktas också att det kan dockas som en Nintendo Switch så att du kan spela på en större skärm om du vill.

Valve är inställd på att dyka upp under PC Gaming Show som händer under E3. Detta evenemang börjar den 13 juni kl. 14.30 PST, 17.30 EST, 10.30 BST.

Under det här evenemanget sa Valve ursprungligen att det skulle leverera ”ett meddelande angående Steam”, det hoppades att detta innebar att vi skulle höra om SteamPal. Det meddelandet har tyvärr uppdaterats för att säga att Valves tid kommer att användas för att ”leverera ett meddelande angående Steam Next Fest.”

Steam Next Fest äger rum från 16 juni till 22 juni. Detta evenemang lovar att bli en ”flera dagars firande av kommande spel” med demos, live streams för utvecklare och mycket mer. Det nämns dock inte på de officiella sidorna om SteamPal, så det kan ta lite tid ännu.

Leave a comment