Summer Game Fest 2021: Hur man tittar på det och vad man kan förvänta sig

Summer Game Fest börjar idag. Det kommer att starta med en inledande liveström och kommer att följa upp med spelnyheter, lanseringar, trailers och mycket mer under de kommande veckorna.

Sponsrat av Amazons Prime Gaming, körs det samtidigt med E3 2021 och har också en hälsosam samling spelutgivare och utvecklare som registrerat sig för att visa upp sina varor.

Så, hur kan du titta på kickoff-showen och följa allt annat när det händer? Läs vidare.

Vad är Summer Game Fest och när börjar det?

Född från pandemin och globala lockdowns började Summer Game Fest 2020 för att fylla tomrummet efter en annullerad E3.

Det pågick från maj till augusti och innehöll meddelanden om utgivare, händelser i spelet och en livestream som öppnades i buntar med spelinfo och trailers.

I år går det under en kortare period och parallellt med en helt digital E3 .

Summer Game Fest börjar med en live-kickoff-show idag, torsdagen den 10 juni kl 11 PT. Du kan titta på den live högst upp på denna sida.

Andra förlagshändelser kommer att äga rum under de följande veckorna och binda sig till spelfestivalen. Du kan se alla bekräftade händelser och tider nedan.

Sommarspelfest 2021: Hur man håller koll

Summer Game Fest är endast online med ett antal viktiga händelser som äger rum under hela juni. Här är höjdpunkterna och de tider de kommer att börja.

Sommar Game Fest Kickoff live – 10 juni

Huvudshowen kommer att vara värd för The Game Awards Geoff Keighley och starta vid följande tillfällen. Den kommer också att innehålla en liveframträdande av Weezer.

  • USA: s västkust: 11:00 PT
  • USA: s östkust: 14:00 ET
  • Storbritannien: 19:00 BST
  • Europa: 20:00 CEST

Du kan titta på strömmen via videon högst upp på denna sida.

Koch Primetime – 11 juni

Koch Media kommer att dela några viktiga nyheter och detaljer om kommande spel.

  • USA: s västkust: 12.00 PT
  • USA: s östkust: 15:00 ET
  • Storbritannien: 20:00 BST
  • Europa: 21:00 CEST

Ubisoft Forward – 12 juni

Ubisofts årliga avrundningsevenemang strömmar online och visar vad som kommer från varumärket 2021 och därefter.

  • USA: s västkust: 12.00 PT
  • USA: s östkust: 15:00 ET
  • Storbritannien: 20:00 BST
  • Europa: 21:00 CEST

Du kan titta på den här.

Devolver Digital – 12 juni

Detta är Devolvers årliga evenemang och kommer att visa upp en stack med indiespel som snart kommer.

  • USA: s västkust: 13.30 PT
  • USA: s östkust: 16.30 ET
  • Storbritannien: 21.30 BST
  • Europa: 22.30 CEST

Xbox & Bethesda Game Showcase – 13 juni

Förvänta dig Halo: Oändliga och Starfield trailers åtminstone, plus massor av andra stora meddelanden och trailers.

  • USA: s västkust: 10:00 PT
  • USA: s östkust: 13:00 ET
  • Storbritannien: 18:00 BST
  • Europa: 19:00 CEST

Du kan titta på den här .

Square Enix presenterar – 13 juni

  • USA: s västkust: 12.15 PT
  • USA: s östkust: 15.15 ET
  • Storbritannien: 20.15 BST
  • Europa: 21.15 CEST

Du kan titta på den här .

Steam Next Fest – 16 juni

Istället för en videohändelse är Steam Next Fest ett sexdagarsevenemang som är knutet till sommarspelfest. Det kommer att debutera PC-spel trailers, utvecklare intervjuer och erbjuda exklusiva demos för dig att ladda ner och prova.

  • USA: s västkust: 10:00 PT
  • USA: s östkust: 13:00 ET
  • Storbritannien: 18:00 BST
  • Europa: 19:00 CEST

EA Play Live

Electronic Arts kommer att vara värd för sin egen liveström online, debuterar många nya spel och ger oss uppdateringar om de som är under utveckling.

Vi har ännu inte fått exakta tidpunkter, men du kommer att kunna se det här .

Vad du kan förvänta dig under sommarspelfest

Förutom ovanstående har följande utgivare skrivit på att delta i Summer Game Fest. Vissa deltar också i E3 2021. I grund och botten kommer juni att bli en bra månad för spelare.

  • 2K
  • Activision
  • Amazon-spel
  • Annapurna Interactive
  • Bandai Namco Entertainment
  • Battlestate Games
  • Blizzard Entertainment
  • Capcom
  • Devolver Digital
  • Dotemu
  • Elektronisk konst
  • Episka spel
  • Finji
  • Gräns
  • Växellåda publicering
  • Hej-Rez Studios
  • Inre lättja
  • Koch Media
  • Mediatonic
  • MiHoYo
  • PlayStation
  • Psyonix
  • Rå raseri
  • Riot Games
  • Sabre Interactive
  • Sega
  • Ånga
  • Square Enix
  • Tribeca Festival
  • Tencent-spel
  • Warner Bros. Games
  • Ubisoft
  • Wizards of the Coast
  • Xbox

Mer kan meddelas under hela evenemanget.

Leave a comment