Xbox planerar egna Game Pass-strömmande enheter för dem utan konsol

Xbox har lyft locket på många planer och produkter inför sin E3 2021 online-presentation i söndags.

Många av dem relaterar till Xbox Game Pass och specifikt molnspelets del av tjänsten. Företaget har avslöjat att det arbetar med att föra Cloud Gaming med Xbox Game Pass till smarta TV-apparater, så du behöver bara en handkontroll för att spela en stor samling Xbox One och Xbox Series X / S-spel.

Dessutom har det bekräftat att det gör egna streaming-enheter för dem som inte kan få Xbox Game Pass-appen på sin TV.

”Xbox bygger sina egna strömmande enheter för molnspel för att nå spelare på valfri TV eller bildskärm utan behov av konsol alls”, står det i ett blogginlägg .

Det kan också finnas goda nyheter för dem som vill ha molnspel men inte resten av fördelarna med Xbox Game Pass Ultimate – det finns möjliga planer på att erbjuda ett separat abonnemang till en reducerad avgift.

För närvarande måste du prenumerera på Xbox Game Pass Ultimate för £ 10,99 per månad för att få tillgång till molnspel (tidigare känt som xCloud). Du får också mer än 300 Xbox-spel, mer än 200 PC-spel, EA Play och Xbox Live Gold som en del av den månatliga kostnaden, men de som strömmar genom en TV eller dedikerad enhet behöver inte bara extra.

Dessutom utforskar speljätten möjligheten att justera priser baserat på de olika ländernas ekonomiska status: ”Xbox utforskar nya prenumerationserbjudanden för Xbox Game Pass så att fler spelare runt om i världen kan uppleva de mest uppslukande och roliga spelen över enheter, geografiska områden och finansiell verklighet, ”stod det.

Leave a comment