Som med alla föreställningar idag är E3 2021 endast digital. Så är också Xbox : s årliga presskonferens, som du kan titta på idag.

Och tack vare förvärvet av Bethesda tidigare på året kommer evenemanget endast online att bli ännu större än vanligt.

Här är allt du behöver veta om evenemanget, inklusive hur och när du ska titta på det.

När är Xbox & Bethesda E3 2021 presskonferens?

Liveströmmen som endast är online startar 10:00 PT idag, söndagen 13 juni 2021. Här är tiderna för din region:

  • USA: s västkust: 10:00 PT
  • USA: s östkust: 13:00 ET
  • Storbritannien: 18:00 BST
  • Centraleuropa: 19.00 CEST
  • Japan: 03:00 JST (14 juni)

Hur man tittar på Xbox / Bethesda E3-utställningen

Du kan titta på den via liveströmmen högst upp på denna sida.

Alternativt kan du titta på det via Xbox-kanalerna på följande tjänster:

Xbox & Bethesda på E3 2021: Vad du kan förvänta dig

Xbox & Bethesda-spelfönstret kommer att pågå i cirka 90 minuter och presenteras i 1080p 60fps när det är live. Du måste titta på den på en omprövning för att se den i 4K.

Den officiella spara datumbilden för evenemanget (ovan) nickar till både Halo infinite och Starfield – så det är två spel som garanterat kommer att visas.

Halo Infinite var tänkt att släppas i slutet av förra året, som ett av lanseringsspel för Xbox Series X / S. Det återställdes dock till ”hösten 2021”.

Det kommer utan tvekan att finnas ett stort spelsegment i utställningen som visar vad 343 Industries har arbetat med.

Starfield tros vara en science fiction-RPG i öppen värld, men det är bara spekulation i detta skede. Det tillkännagavs av Bethesda under presskonferensen E3 2018, med en teaser trailer – men det var också ganska vagt.

Vi kommer förhoppningsvis att ta reda på exakt vilken typ av spel det är under evenemanget. Allt vi är säkra på just nu är att det kommer att vara en Xbox exklusiv (Xbox och Windows, därför).

Andra spel är ännu inte avslöjade.

Leave a comment