Amazons Luna-speltjänst öppnas för amerikanska premiärmedlemmar på Prime Day

Amazons molntjänstspelningstjänst, Luna, kommer att vara tillgänglig för Amazon Prime-medlemmar på Prime Day 2021. Tidigare, för att testa Luna, var du tvungen att begära åtkomst eller registrera dig från en Fire TV-enhet som stöds. Men under denna begränsade tid kan Prime-abonnenter i USA börja en 7-dagars provperiod med början 21 juni.

Tänk på att Prime Day händer den 21 juni och 22 juni i år. Kolla in Pocket-lints guider om de bästa erbjudandena i USA och Storbritannien för Prime Day 2021:

9to5Google sa att Amazon minskar sin dedikerade Luna-controller med 30 procent från och med den 14 juni. Paketet med Luna-styrenheten och Fire TV Stick 4K är $ 40 billigare. Luna, som konkurrerar med Microsoft xCloud eller Google Stadia, arbetar över Windows PC, Mac, Fire TV och webben på iOS- och Android-telefoner.

Normalt kostar Luna $ 5,99 per månad. Det inkluderar tillgång till spel som Control, GRID och Metro Exodus. Du kan också betala $ 14,99 per månad för att få Ubisoft Plus-betakanalen, som inkluderar ett brett utbud av Ubisoft-spel och franchiser från Assassins Creed till FarCry.

Du kan lära dig mer om Amazon Luna från vår guide här.

Leave a comment