Sex månader på och Cyberpunk 2077 lappas fortfarande

Cyberpunk 2077: s lansering var i hög grad en offentlig berättelse om ve, eftersom den enormt förväntade och hypade futuristiska skytten gick från rapturösa tidiga recensioner till hån vid tillståndet för sina konsolversioner.

Spelets tillstånd vid lanseringen, särskilt på konsolen, var helt enkelt inte acceptabelt för stora delar av spelare, särskilt på den äldre hårdvaran i PS4 och Xbox One, med frekventa kraschar och chockerande bildhastigheter.

Sedan dess (och sedan spelet togs bort från PlayStation Store) har dess utvecklare CD Projekt Red varit i brandbekämpningsläge i flera månader, med ett relativt konsekvent schema för korrigeringar och uppdateringar som verkar för att jämna ut saker långsamt över tiden.

Den senaste, version 1.23, har precis släppts på konsolen och PC, och ger en annan uppsättning prestandajusteringar och buggfixar, och som många av uppdateringarna innan den är fullständiga patchnoteringar allvarligt omfattande.

Som alltid finns något bättre stabilitet och prestanda där som en förbättring, och du hoppas att det kan göra en märkbar skillnad med tanke på att spelet äntligen håller på att återvända till PS Store för första gången på över sex månader.

Detta är bara ett steg på vägen till inlösen, men det finns mycket mer att komma med ytterligare korrigeringar, mindre DLC-innehåll och de efterlängtade nästa generations versionerna av spelet att prova.

Leave a comment