Om du är en PC-spelare, förbered dig på att sikla.

Under de senaste åren har Samsung gjort ett antal QLED-superhöga skärmar med 49-tums skärmar och ett bildförhållande på 32: 9. Dessa ger fantastiskt uppslukande spelupplevelser som blåser bort dina strumpor.

De levererar också ”renare, ljusare och mer livsliknande färger” tack vare HDR-teknik och en snabb uppdateringsfrekvens.

Dessa skärmar kostar normalt över en grand, men för Amazon Prime Day finns det några rabatter som är värda att titta på som gör dessa fantastiska spelmonitorer till svåra att motstå fynd.

Samsung Odyssey G9

ekorre_widget_2683989

Det nuvarande flaggskeppet i Samsungs Super Ultra Wide-sortiment, Odyssey G9, är ett seriöst kraftpaket. Den har en 49-tums QLED-panel med 240 Hz uppdateringsfrekvens, 1 ms svarstid, 5120 x 1440 pixlar med 32: 9 bildförhållande och all annan godhet.

Det är inte billigt, men det diskonteras med £ 90 som slås av prislappen vilket gör det till en verklig frestelse.

Samsung CRG9 Super UItra Wide Gaming-skärm

ekorre_widget_171639

Det tidigare flaggskeppet i detta sortiment är Samsung CRG9. En mycket billigare skärm med riktigt fina höjdpunkter. Detta är en riktig odjur av en spelskärm som nu är snyggt rabatterad. Den har en Super Ultra Wide Dual WQHD-skärm med 5120 x 1440 upplösning, 120Hz, Freesync, Gsync-kompatibilitet och HDR 1000. Några seriösa specifikationer som resulterar i en riktigt uppslukande vy som låter dig förlora dig själv i vilket spel du spelar.

I Storbritannien är det för Prime Day £ 130 mindre än normalt . I USA är det 40% rabatt på det vanliga försäljningspriset, vilket gör $ 899,99 .

Beviljas var du än kommer, det är fortfarande mycket pengar, men om du älskar att spela på en PC eller känner någon som gör det, leta inte längre. Den är byggd för hastighet, med kvantpunktteknik och avancerad teknik för minskning av rörelseoskärpa via VA-paneler och 1ms filmens svarstid.

Leave a comment