Razer har meddelat en annan Nintendo Switch-liknande mobil gamepad.

Kallas Razer Kishi, den nya produkten följer faktiskt Junglecat, Nintendo Switch Joy-Con-liknande kontroller som tillkännagavs i oktober. De fäster vid sidan av Android-telefoner. Tja, fyra Android-telefoner, för att vara specifika. Och de behövde ett specialfall som skulle användas.

I ett försök att lansera en bättre gamepad är Razer på CES 2020 och visar upp Kishi, som inte bara fungerar med fler enheter utan kan fästas på sidorna av din mobila enhet liksom direkt via en USB-C eller Apple Lightning-kontakt . Du behöver bara köpa en Kishi-modell – antingen Android eller iOS – som är kompatibel med din telefon. Att ansluta direkt innebär att det inte borde finnas någon latens.

Vi misstänker att Kishi kommer att fungera med mobila molntjänster som Stadia.

Kontrollenheten själv visar alla vanliga funktioner: Två tumpinnar, en riktad pad, ABXY-knappar och axeltriggar. Det fungerar med alla Android- och iOS-spel som erbjuder stöd för Android-mobilkontroller eller är kompatibelt med MFi Controller. Razer sa att det gjorde Kishi med GameVice, en tillverkare av Switch-liknande kontroller, som en del av ett flerårigt licensavtal.

En av de största förbättringarna som Kishi erbjuder över Junglecat är att den inte behöver laddas separat, till skillnad från Junglecats två spelkontroller. Istället drar Kishi ström från din telefon. Den har genomladdningsportar som låter dig ladda telefonen medan du spelar också.

Det finns inget ord om priset. Men Junglecat kostar $ 100 för referens. Den ska finnas tillgänglig 2020.

Leave a comment