Spider-Man: Miles Morales får rabatt på Amazon Prime Day tillsammans med Returnal

Nästa generations spel blir inte billigt, som alla som är utpekade för en PlayStation 5 vet, men lite hjälp har kommit i form av Amazon Prime Day.

Amazon US har serverat rabatter på flera olika utgåvor av Spider-Man: Miles Morales , ett måste-spel på PS5, vilket hjälper dig att plocka upp det för mindre om du inte redan har gjort det.

Du kan ta standardversionen av spelet för $ 39,99, ned från $ 49,99 , för att spela ett av PS5: s vackraste spel.

Men det bästa för våra pengar finns på Ultimate-versionen, som inkluderar en omgjord version av det första Insomniac Spider-Man-spelet, med PS5: s förbättrade grafik och ray-spårning. Den versionen är bara 49,99 dollar från 69,99 dollar , så du sparar bättre.

I Storbritannien ser Miles Morales med en ny DualSense-kontroller för bara 79,99 £ jämfört med det vanliga priset på 112,13 £. Om du behöver en annan handkontroll och inte har spelat spelet är det här ingen roll.

Medan erbjudanden på nyare PS5-spel fortfarande är ganska sällsynta, finns det ett annat par som är värt att kolla in för amerikanska kunder denna Prime Day. Den fantastiska roguelike-skytten Returnal har också fått sin första ordentliga rabatt.

Spelet är också ner till $ 49,99 och det är väl värt att plocka upp det till det priset. Det är en atmosfärisk och utmanande upplevelse som blir mer givande ju mer tid du pumpar in i den, så var beredd att öva när du lär dig dess system!

Den något mindre lovordade plundrare-skytten GodFall har också fått en stor nedskärning ned till $ 25,00 , vilket gör det lite mer tilltalande som ett alternativ att prova om du letar efter någon stressfri handling någon gång snart.

Snabblänkar från Amazon Prime Day 2021

Här hittar du ett par snabba länkar till våra centrala erbjudandenssidor, som innehåller samlingar av alla dagens bästa och största erbjudanden.

    Leave a comment