En stor Prime Day-affär för Nintendo Switch ger Mario Kart nästan gratis

Nintendos har aldrig varit stora på rabatter, som de flesta vet nu, men det kommer fortfarande att dyka upp med en anständig besparing eller två för att markera Amazon Prime Day för shoppare, och i år visar det sig inte vara annorlunda.

Paketet som det slås ner är inte precis en revolutionerande – det är konsolens gamla klassiker (i sin nyare, förbättrade batteriversion) med en buntad kopia av den oändligt givande Mario Kart 8 Deluxe.

Prissättningen är dock nyckeln – du får spelet för en absolut stjälning, eftersom paketet bara kostar 10 £ mer än konsolen normalt gör på egen hand. Det är ett lysande sätt att komma igång med Switchens bästa soffa multiplayer-titel.

Du kan få paketet från Amazon för £ 289 och sola dig i vetskapen om att du snart kommer att njuta av ett av de bästa kartracingspel som någonsin gjorts på ett system som inte visar något tecken på att sakta ner i popularitet.

Snabblänkar från Amazon Prime Day 2021

Här är ett par snabba länkar direkt till våra huvudsakliga erbjudanden, för de bästa erbjudandena på Prime Day.

    Leave a comment