Få 15 £ rabatt på Seagate Storage Expansion Card för Xbox Series X | S

Just nu erbjuder Amazon UK £ 15 rabatt på 1 TB Seagate Storage Expansion Card för Xbox Series X | S.

Om du har en ny Xbox vet du att du antagligen behöver uppgradera lagringsutrymmet och det här är det bästa sättet att göra det tack vare en läshastighet på 300 MB / s och kompatibilitet med Xbox Series X eller Series S dedikerad expansionsplats. Snabba laddningstider garanteras.

Kortet är nu £ 205 i stället för £ 220 , vilket representerar en anständig besparing.

ekorre_widget_3659696

Kortet är bättre än att bara ansluta en annan extern enhet eftersom det betyder att du kan spela spel med nästa generations teknik – som strålespårning och 4K 60 fps-grafik.

I vår granskning av kortet sa vi: ”Denna nästa generations Xbox-lagringsutvidgning fungerar exakt samma som det interna lagringsutrymmet i en serie X eller S, och erbjuder alla optimeringar och ökar nästa generations spel. På framsidan är mycket imponerande tillägg. Men det är dyrt – och du kan komma undan med mycket billigare externa USB-alternativ för att lagra spel som inte kräver dessa prestationsstötar. ” Och det är därför det bästa sättet att plocka upp det på en affär!

Leave a comment