EA Play Live 2021: Hur man tittar på EA: s spelutställning och vad man kan förvänta sig

EA kommer att vara värd för en stor onlinespelutställning den 22 juli 2021.

Kallas EA Play Live, det kommer att avslöja och detaljera flera kommande spel genom en direktsändning. Vi förväntar oss äntligen FIFA 22 och en ny del av Dead Space-serien.

Här är när och hur du kan titta på det, plus vad du kan förvänta dig.

När är EA Play Live 2021-evenemanget?

Evenemanget kommer att streamas online torsdagen den 22 juli 2021. Vi är ännu inte säkra på när huvudevenemanget kommer att starta, men en pre-show är bekräftad att den börjar kl 10:00 PT.

Här är tiderna för din region:

  • Västkusten USA: 10:00 PT
  • Östkusten USA: 13:00 ET
  • Storbritannien: 18:00 BST
  • Centraleuropa: 19.00 CEST
  • Japan: 02:00 JST (23 juli)

Hur man tittar på EA Play Live

Vi hoppas kunna vara värd för evenemanget här på Pocket-lint närmare dess start.

Alternativt bör du också kunna titta på den över olika EA-sociala mediekanaler, inklusive dess YouTube-kanal och en dedikerad webbplats här .

Vad du kan förvänta

Det finns några spel som säkert kommer att lanseras eller detaljeras under evenemanget, inklusive FIFA 22 och Battlefield 2042 .

Ett av de största rykten som cirkulerar just nu är att ett nytt Dead Space-spel kommer att tillkännages. Detta kommer efter att journalisten Jeff Grubb rapporterade att EA Motive utvecklar ett nytt spel för ”en etablerad IP”.

Det bekräftades sedan av Gematsu , som hävdade att spelet verkligen var en återupplivning av Dead Space.

Vi hoppas också se mer om BioWares nya Dragon Age-spel, även om det är alldeles för tidigt att få en glimt av dess nya Mass Effect-spel också.

EA har inte bekräftat eller förnekat något av spelrykten, men har avslöjat att EA Play Live kommer att vara värd för Up Up Down Downs Austin Creed – annars känd som WWE-stjärnan Xavier Woods.

Leave a comment