Techland är värd för sitt andra Dying Light 2: Stay Human livestream torsdagen den 1 juli 2021.

Kallas Dying 2 Know Episode 2, det borde avslöja några helt nya spelfilmer och mer.

Så här ställer du in på evenemanget, hur vi fick reda på det och vad vi kan förvänta oss.

När är Dying 2 Know-händelsen?

Techland skickade Pocket-lint för att spara datumkortet (och ett par klistermärken).

När du håller det i ett visst ljus avslöjar det att nästa evenemang kommer att vara torsdagen den 1 juli 2021 kl. 21.00 CEST.

Starttiderna är som nedan (för din region):

  • USA: s västkust: 12:00 PDT
  • USA: s östkust: 15:00 EDT
  • Storbritannien: 20:00 BST
  • Centraleuropa: 21:00 CEST

Hur man tittar på Dying Light 2-evenemanget

Vi hoppas kunna strömma evenemanget via en bädda in på den här sidan närmare dess start.

Alternativt visas den i sin helhet på Techlands Twitch-kanal här: twitch.tv/techland .

Vad du kan förvänta

Techland var värd för sitt första Dying 2 Know-evenemang i slutet av maj, där det debuterade en ny trailer (nedan) och meddelade att spelet släpps 7 december i år.

Vi förväntar oss att fler funktioner ska detaljeras – kanske också fler bilder i spelet.

Leave a comment