KFC följer upp KFConsole med Hot Winger 64 retro arkadmaskin

KFC Gaming har lanserat en egen retro esports-turnering där £ 10 000 och en anpassad KFC arkadmaskin är på väg.

Hot Winger 64 är ett skåp med flera spel med en rad retro-spel och två uppsättningar kontroller för multiplayer. Det är en engångsperiod och kan bara vinnas i turneringen som startar i morgon, fredagen den 25 juni 2021.

Förutom vinnarens priser kommer resten av den totala prispotten på 30 000 £ att gå till andra plats.

Tyvärr kan du inte tävla själv i huvudevenemanget – såvida du inte är en av de 16 förvalda ”skaparna”. Du kommer dock att kunna följa åtgärden online via KFC Gamings Twitter- , Instagram- och TikTok- flöden, och det kommer att finnas en ytterligare chans att vinna en Hot Winger 64 i ett community Arcade Showdown-evenemang.

De 16 tävlande spelar Tetris på fredagen, Space Invaders Extreme den 2 juli och ett community-utvalt mysteriespel den 9 juli. Medan du kommer att kunna delta i den separata showdownen genom att registrera dig från 18.00 BST måndagen den 28 juni, få en hög poäng på det valda spelet och lägga upp det på topplistan.

Community-evenemanget kommer att pågå till slutet av spelet fredag 9 juli. Registreringslänken kommer att finnas tillgänglig på KFC Gaming Twitter-flöde.

Hot Winger 64 påminner oss om KFC-konsolen som presenterades i slutet av förra året. Designad i kombination med Cooler Master, det är en PC-baserad maskin med en speciell uppvärmning för att hålla din kyckling vid rätt temperatur.

Trots att det är en riktig produkt har vi inte hört mycket om det sedan dess.

Ändå har vi den bekräftade utgåvan av Xbox Mini kylskåp under tiden för att hålla oss nöjda.

Undrar vad som händer härnäst? En handhållen McDonalds i form av en Filet-O-Fish? Eller en Subway VR-hjälm som också avger dofterna från en Meatball Marinara?

Vi kan bara hoppas.

Leave a comment