Microsoft Flight Simulator släpps på Game Pass för Xbox Series X och S

Det kan ha tagit nästan ett år, men Microsoft Flight Simulator har flög boet och lämnat sitt PC-ursprung bakom sig, släppt på både Xbox Series X och Series S via Xbox Game Pass.

Spelet kommer att vara nästan helt bekant om du har spelat det på PC det senaste året, men det finns några noggranna detaljer för att göra det mer välkomnande för en konsolpublik.

Det inkluderar ett mer fördjupat och enkelt träningssystem som borde vara lite lättare att plocka upp och lära sig, och ankomsten av en lista med ”Discovery Flights” som tar dig över natursköna vägar för att ge dig en smak av de bästa utsikten Flight Simulator har att erbjuda.

Dessutom har spelet lyckats föra sin berömda visuella prakt till konsolen, ingen liten bedrift i sig. På Xbox Series X får du en 30FPS-upplevelse i inbyggd 4K, något som ser riktigt fantastiskt ut på en stor TV.

På serie S kommer du att ha 1080p, men ändå njuta av 30FPS-jämnhet, medan båda använder tillgångsströmning för att använda din webbanslutning för att få detaljer direkt från molnet.

Det är ett tekniskt underverk, precis som det var på PC vid lanseringen, och det faktum att det träffade Game Pass omedelbart betyder att du verkligen är skyldig dig själv att kolla in det. På båda konsolerna är det en nedladdning som träffar strax under 100 GB-märket, så rensa lite utrymme om du behöver!

ekorre_widget_158169

Leave a comment