Hur man ser Ariana Grandes Fortnite -show: Rift Tour -konserttider

Fortnite har arbetat hårt under de senaste åren för att säkra en plats som inte bara en speldestination, utan också en som är värd för stora kulturevenemang. Det är värd filmfestivaler och stora shower från stora akter som Travis Scott.

Nu tar det ytterligare ett steg och håller en full musikfestival, Rift Tour från 6-8 augusti 2021. Det kommer att bli en serie shower som spelare kan logga in för att njuta av, och rubriken har just meddelats-internationellt superstjärnan Ariana Grande.

Vi vet att Grande kommer att visas som en del av festivalen, även om vi inte vet om det betyder att hon gör en hel uppsättning, eller ens hur en hel uppsättning skulle se ut. Ändå är det spännande grejer och lovar att introducera en helt ny skara fans till Fortnite.

Hur man ser Rift Tour och Ariana Grande

Vad vi dock vet är tidpunkten för de fem program som Epic lägger på för Rift Tour. Du kan fånga dem i spelet i följande tidsluckor, så lägg dem i dina kalendrar med påminnelser!

  • Show 1 – fredag den 6 augusti: 23:00 BST, 18:00 ET
  • Show 2 – lördag 7 augusti: 19.00 BST, 14.00 ET
  • Show 3 – söndag 8 augusti: 05:00 BST, 12 AM ET
  • Show 4 – söndag, 8 augusti: 14:00 BST, 10:00 ET
  • Show 5 – söndag, 8 augusti: 23:00 BST, 18:00 ET

Baserat på hur Fortnite har hållit evenemang tidigare, skulle vi säga att detta är samma evenemang med flera slots för att kolla in det, så att du inte missar om du redan är bokad för att göra något annat under de tidigare slots. Det betyder att du har fem chanser att se Ariana Grande sträva med sina saker i spelet.

Leave a comment