Hur man ser Xbox Gamescom 2021 Stream: Kolla in Xbox -spelens utställning live

Gamescom 2021 är precis runt hörnet, och även om det kommer att vara helt virtuellt i år borde det fortfarande finnas gott om saftiga nyheter kring kommande spel att sänka våra tänder i. Xbox har bekräftat att den kommer att köra ett stort livestream -evenemang för showen, och vi har alla detaljer här.

Strömmen kommer tydligen att innehålla fler detaljer och utställningar av tidigare tillkännagivna spel som kommer till Xbox-konsoler, vilket låter lite som att vi inte borde förvänta oss några större spel avslöjanden. Som sagt, det finns några stora exklusiva som vi kanske får en bättre titt på.

När är Gamescom 2021 Xbox Stream?

Gamescom startar den 25 augusti 2021, men Xbox -strömmen kommer faktiskt att äga rum kvällen innan, på europeisk tid. Du hittar den exakta tidpunkten nedan:

  • 18.00 BST
  • 19.00 CEST
  • 10:00 PT

Hur man tittar på Gamescom 2021 Xbox Stream

Liveströmmen kommer att gå ut via alla Xbox -kanaler, vilket betyder på YouTube , Twitch och Facebook Gaming , men det finns inga live -webbadresser ännu – när de visas kommer vi att bädda in YouTube -strömmen högst upp på denna sida, så du kan också bokmärka den här historien om du vill vara säker på att du kan titta på den.

Vad du kan förvänta dig av Gamescom 2021 Xbox Stream

Den andra stora frågan kring denna konferens är precis vad vi kan se av den. Den är placerad precis innan det som borde vara en ganska hektisk höst och vinter för Xbox, och vi hoppas att vi kommer att titta närmare på de största spelen som kommer ner på gäddan.

Först och främst hoppas vi att Halo Infinite kommer att få en förlängd utflykt – medan förhandsgranskningen av flerspelare har varit en dånande framgång har vi fortfarande inte sett något från spelets kampanj på nästan ett år, så det skulle vara fantastiskt att se mer av det .

Vi förväntar oss också att få en förlängd demo av Forza Horizon 5 igen, eftersom det närmar sig release och ser helt fantastiskt ut. Vi skulle dock inte satsa på att se mycket från spel som ligger längre bort, som Xbox -talespersoner redan har gjort klart på Twitter:

Naturligtvis kan det också finnas några mindre överraskningar längs vägen, så vi kommer säkert att ställa in för att se vad Microsoft har fått i ärmen.

Leave a comment