Nintendo Direct: Hur man tittar på Indie World -utställningen

Nintendo kommer att strömma en ny presentation idag, onsdagen den 11 augusti.

Showcase kommer att fokuseras enbart på programvara och, specifikt, tredje parts indie-titlar som kommer till Nintendo Switch senare i år och därefter.

Här är när det börjar och annan information.

När startar Nintendo Indie World Showcase?

Den förinspelade strömmen kommer att sändas första gången klockan 17.00 BST idag, onsdagen den 11 augusti 2021. Här är tiderna för din plats:

  • Västkusten USA: 09:00 PT
  • Östkusten USA: 12.00 ET
  • Storbritannien: 17.00 BST
  • Centraleuropa: 18.00 CEST

Hur man tittar på nya Nintendo Direct

Du kan titta på den via videon inbäddad högst upp på denna sida.

Det kommer också att finnas tillgängligt via Nintendo UK: s YouTube -kanal .

Vad du kan förvänta

Presentationen kommer att pågå i 20 minuter och fokusera helt på kommande indiespel för Nintendo Switch.

Det är något annorlunda än de flesta Nintendo Direct-presentationer eftersom det inte kommer att finnas några nyheter eller trailers för Nintendos egna förstapartsspel. Det betyder att vi inte kommer att se mer om Zelda: Breath of the Wild 2 eller Metroid Dread.

Men med tanke på att Nintendo Switch har lyckats bygga på ryggen på några av de bästa oberoende spelen som finns, kommer vi säkert att få en massa utmärkta titlar oavsett.

För fler Nintendo-nyheter, se Pocket-lints nav här .

Leave a comment