Det nya James Bond -spelet kan trots allt vara precis som Hitman

Ett nytt James Bond -videospel är på gång från samma utvecklare som den hyllade Hitman -serien, och en jobbannons av studion , IO Interactive, kan ge några ledtrådar om hur spelet kommer att se ut.

Företaget söker en Audio Director för att specifikt leda Project 007 , vilket är den fungerande, inte slutgiltiga, titeln för Bond -spelet. I arbetsbeskrivningen för rollen säger IO att de skulle ”älska” en kandidat som har ”erfarenhet av ett sandlådespel” – låter bekant för Hitman, någon?

I slutändan är emellertid faktiska och bekräftade detaljer om spelet papperstunta, med studion mycket överlägsen när det gäller att visa upp skärmdumpar eller spel. Om inte, det vill säga, du räknar den 50 andra teaser-trailern som IO postade på deras YouTube-kanal förra året-vilket i stort sett bara är en för en replik av den typiska James Bond-öppnaren.

Project 007 trailer

Kolla in teaser -trailern för Project 007 nedan.

När släpps Project 007?

Med tanke på att Project 007 bara är arbetstiteln är det rättvist att anta att James Bond-videospelet inte kommer att släppas förrän tidigt i mitten till slutet av 2022. Företaget har dock inte sagt så mycket om någonting förutom att bekräfta att projektet är på gång, så ett släppdatum 2023 eller senare är fortfarande mer än möjligt.

För sammanhang tillkännagavs den ursprungliga Hitman -omstarten som lanserades 2016 2015. Men det är nog värt att nämna att utvecklarna hade något att arbeta med, eftersom Hitman: Absolution kom ut bara fyra år tidigare 2012.

Det senaste James Bond -videospelet som släpps är 007 Legends , en PS3 / Xbox 360 -lansering också 2012.

Leave a comment