PlayStation Showcase: Hur man ser framtiden för PS5 -evenemanget

Sony är regelbundet värd för online -evenemang i State of Play för att visa upp de senaste spiltrailrarna för PlayStation 5 och PS4.

Men PlayStation Showcase -strömmen som den nyligen tillkännagett lovar något lite mer – det retar att vi får en ”smygtitt på framtiden för PS5”.

Här är hur och när du kan titta på det online.

När är PlayStation Showcase -evenemanget?

PlayStation Showcase börjar klockan 13.00 PDT torsdag 9 september 2021. Här är tiderna för din region:

  • USA: s västkust: 13.00 PDT
  • USA: s östkust: 16:00 EDT
  • Storbritannien: 21:00 BST
  • Centraleuropa: 22.00 CEST
  • Japan: 06:00 JST (9 juli)

Hur man tittar på PlayStation Showcase -videoströmmen

Vi hoppas kunna vara värd för det här på Pocket-lint närmare tiden.

Alternativt kan du också titta på den på PlayStations kanaler på Twitch och YouTube .

Vad du kan förvänta

PlayStation Blog avslöjade att showcase-evenemanget kommer att pågå i cirka 40 minuter och ägnas åt framtiden för PS5.

”Du har varit fruktansvärt tålamod, och vi tackar dig för det. Och nu ser vi fram emot att visa dig vad vi har arbetat med”, skrev Sony Interactive Entertainment: s chef för innehållskommunikation, Sid Shuman.

Det kommer att innehålla uppdateringar om de titlar som arbetas med internt, på PlayStation Studios och andra ”fantasifulla utvecklare”. Spel som presenteras kommer att komma upp denna högsäsong och därefter.

Det kommer tyvärr ingen ny information om PSVR 2. Inte den här gången, åtminstone.

Leave a comment