Minecraft Live: Hur man ser händelsen och vad man kan förvänta sig

Minecraft Live återvänder den 16 oktober, och fans av spelet kan ställa in på Minecraft- webbplatsen, YouTube eller Twitch för att se vad nästa stora uppdatering av sandlådeserien ger nytt till bordet i år.

Som det har varit för de senaste två evenemangen kommer showen att innehålla en live -omröstning för att rösta en ny mob art i spelet. Förra året var vinnaren Glow Squid som slog ut den vänliga och blommiga Moobloom och den mycket mer fientliga iskallande isologen.

Vad ska vi förvänta oss på Minecraft Live 2021?

Om du letar efter vad du kan förvänta dig vid årets evenemang kan vi bara säga att rykten har varit ganska smala, även om vissa fans spekulerar i att det efterlängtade del två-tillägget från Caves-uppdateringen förra året sannolikt kommer att äntligen få ett släppdatum.

Om du inte kommer ihåg, förra året på Minecraft Live, presenterade företaget sin Caves and Cliffs -uppdatering, med alla nya block (inklusive några som visuellt åldras över tid), nya fiskarter och geoder.

Del ett av Caves and Cliffs -uppdateringen kom ut den 8 juni 2021, men som vi har nämnt är ett släppdatum för del två fortfarande i luften. Förhoppningsvis kommer den 16 oktober, det kommer att förändras.

Var kan jag se Minecraft Live officiella tillkännagivande trailer?

Du kan kolla in det här!

Hur ser jag Minecraft Live 2021?

Du kan titta på Minecraft Live på YouTube, Twitch eller själva Minecraft -webbplatsen. Om du vill ledas till Minecraft Live -evenemangets huvudsida med alla tillgängliga livestreamlänkar, klicka här .

Leave a comment