Insomniac Games är helt klart ett säkert par händer – dess arbete med Spider -Man -serien på PS4 och PS5 har förtjänat det Marvels förtroende, från hur det ser ut.

  • Bästa kommande PS5 -spel: PlayStation -titlar att förutse

Efter den fantastiska framgången för både Marvels Spider-Man och det expanderande Miles Morales- spelet, är det en full fortsättning på gång: Marvels Spider-Man 2. Här är alla viktiga detaljer du behöver veta.

Trailer och släppdatum för Marvels Spider-Man 2

Sony förundrade världen när den släppte ovanstående trailer för nästa Spider-Man-spel under sin showcase-händelse i september 2021, ett tillkännagivande som kom relativt ur det blå (lika mycket som vi antog att det skulle komma en uppföljare så småningom.

Till skillnad från några av de andra släpvagnarna från det evenemanget har vi faktiskt också en tidslinje att förutse – det slutar med datumet 2023. Det betyder att vi vet att spelet fortfarande är långt kvar att släppas, men det betyder också att vi inte gör det måste få upp våra förhoppningar om ett mer ändamålsenligt datum.

Marvels Spider-Man 2-plattformar

Medan det dök upp under en ström tillägnad PS5, är några andra titlar som visas faktiskt också avsedda för PS4, som titlar mellan gener. Hittills verkar det som att Spider-Man 2 inte kommer att vara en av dem-det har tillkännagivits som exklusivt för nästa generations konsol.

Men med tanke på att Miles Morales lät densamma tills dess att PS4-versionen bekräftades närmare släppet, skulle vi inte precis dö av förvåning om det visade sig att Spider-Man 2 också kommer att ta sig fram på ett mindre grafiskt imponerande sätt till den äldre hårdvaran.

Marvels Spider-Man 2 berättelse

Teaser -trailern ovan är ganska kort, men det räcker för att få fram några viktiga fakta om spelets historia. Precis som slutet på Miles Morales blev klart, finns det nu två Spider -Men i New York City – där Miles och Peter Parker arbetar tillsammans för att ta bort hot.

Det är också det bästa, eftersom trailern också avslöjar att Venom, en av Spideys mest fruktansvärda motståndare, går med i festen. Du skulle anta att symbioten är en dålig kille att övervinna, men vi kan inte riktigt vara säkra på det.

När allt kommer omkring gör släpvagnens voice-over klart att Venom försöker slå den som talar, precis som Spider-Man kan vara. Så det är inte omöjligt att ett lag kan vara på korten. Venoms ankomst retades i slutet av det första Spider-Man-spelet, där symbioten tycktes rikta in sig mot Harry Osborn, vilket skulle göra det ännu mer troligt att det kan bli ett vänligare Venom.

För att återvända till den där rösten är den vanligaste teorin att den tillhör den mångaårige skurken Kraven the Hunter, en av grundarna i Sinister Six som längtar efter att göra Spider-Man till sin nästa storspelstrofé. Vi får se hur det går för honom när vi äntligen får spela spelet.

Marvels Spider-Man 2-spel

Även om spelets första trailer inte innehåller någon gameplay, visar det oss tillräckligt att vi kan göra några antaganden om vad vi kommer att göra i Spider-Man 2. För det första får vi förhoppningsvis chansen att spela som både Peter Parker och Miles Morales.

Detta kommer att innebära tillgång till två olika uppsättningar rörelser och krafter – Peter använder fler prylar och Miles med en bredare repertoar av övernaturliga förmågor. Det kan ge riktigt riktigt spelform, speciellt om det erbjuder on-the-fly karaktärsbyte.

Med tanke på den svartryggade Spider-Man-logotypen som blinkar nära slutet av den första trailern är det också mycket möjligt att Insomniac låter oss spela som en Spider-Man vars kostym har tagits över av Venom, som i tredje Sam Raimi -filmen och otaliga serier.

Det kan vara en val av en tid, med en annan rörelseuppsättning och stridsalternativ att utforska, men vi kan inte bli för lockade av spänning eftersom det långt ifrån är bekräftat i detta skede. Endast tiden får utvisa, i slutändan!

Leave a comment