Sonys Pulse 3D PS5 -headset kommer snart att finnas i midnattssvart

Sony har meddelat planer på att introducera en ny midnattssvart version av sitt Pulse 3D -trådlösa spelheadset i oktober.

PS5- headsetet är utformat för att matcha den likadana färgade DualSense-handkontrollen som släpptes nyligen och kommer att vara identisk med modellen som redan finns i allt utom nyans.

Det betyder att det kommer med ett plasthuvudband som omger en insats i gummi för bekvämlighet. Hörlurarna kommer att vara gjorda av skum och konstläder, medan mikrofoner för att prata med andra spelare kommer att döljas.

Headsetets främsta unika försäljningsargument är dess kompatibilitet med 3D -ljud. Många spel stöder nu det virtuella surroundljudformatet specifikt för PlayStation 5 och de spelar ganska bra genom Sonys eget headset.

Tekniken omfattar bäraren, vilket gör att det känns som att ljudet kommer från rätt spelriktning oavsett var du vrider huvudet.

ekorre_widget_6074523

Du får också en dongel med Pulse 3D, så det är inte möjligt att använda den med en smartphone eller annan enhet – det finns inget Bluetooth -stöd. Du får dock en 3,5 mm ljudport, så du kan ansluta den till en telefon eller surfplatta som stödjer.

Förutom headsetet har Sony tillkännagivit en ny equalizer -kontrollapp inbyggd i den senaste PS5 -systemprogramvaran som låter dig justera ljudsignaturen. Det finns tre förinställningar: standard, basförstärkning och shooter.

Midnattsvarta Pulse 3D -headsetet kommer att finnas tillgängligt från och med nästa månad. Det kommer att kosta samma som den befintliga vita versionen – £ 89,99 i Storbritannien, cirka $ 99 i USA.

Leave a comment