Battlefield 2042 har just försenats till slutet av november

Battlefield 2042, den mycket efterlängtade delen 2021 av den massivt populära FPS -serien, kommer nu att släppas den 19 november snarare än den 22 oktober som ursprungligen planerat.

Nyheten kommer direkt från det officiella Battlefield Twitter -kontot och nämner ”oförutsedda utmaningar för våra utvecklingsteam” som den främsta faktorn som orsakar uppskjutningen.

Om du inte är medveten, sker BF2042 under andra året mitt i en stor global konflikt mellan USA och Ryssland, men om du hoppades att dyka in i det scenariot i en enspelarhistoria är du ute lycka till i år, eftersom det nyaste Battlefield kommer att skrota enspelarkampanjen helt och hållet till förmån för en allsidig multiplayer-upplevelse.

Spelet kommer att innehålla onlinekamp med upp till 128 spelare på de senaste generationens konsoler och PC, tillsammans med den mest ”förstörbara” miljö som någonsin skapats i ett Battlefield-spel tidigare. Spelare från Xbox One och PS4 kommer att kunna spela tillsammans, medan spelare på Xbox Series X/S, PS5 och PC alla får dela samma server.

Pocket-lint har omfattande täckt allt som finns att veta om Battlefield 2042 i vår sammanställning, så om du är intresserad av att kolla in det, se till att klicka här .

Leave a comment