Är N64 nästa för Nintendos Switch Online -tjänst?

Efter nyheterna om Game Boy -spel som eventuellt kommer till Nintendo Switch har samma tipster avslöjat att klassiska N64 -titlar snart också kan läggas till.

Du kan dock behöva betala mer för din Nintendo Switch Onine -prenumeration, eftersom ”insideren” tror att de kommer att få en hög kostnad.

Switch Online -medlemskap är ett krav för att spela online multiplayer på de flesta Switch -spel. Det ger också tillgång till ett växande bibliotek med klassiska Nintendo -spel som körs genom emulering.

För närvarande täcker detta NES- och SNES -spel, men en rapport i början av september föreslog att Game Boy och Game Boy Color -spel snart kunde följa. Samma rapport sa att emulering för en fjärde retrokonsol hittades i en datamin av tjänsten.

Tipster NateDrake hävdar att det kommer att vara N64 (vilket verkligen är meningsfullt). Han föreslår också i det senaste avsnittet av sin podcast att det kan vara en del av en extra prenumerationsnivå: ”Det jag kommer att föreslå är att när Nintendo 64 kommer till Nintendo Switch Online kommer det att komma med en högre- prissatt nivå – en premiumversion av Nintendo Switch Online, om du vill, ”sa han (som rapporterats av NintendoLife ).

”Jag tror inte att de skulle försöka fördubbla priset på det … Jag skulle komma in på $ 30 per år, $ 35 skulle vara taket, mer än att jag tror att Nintendo verkligen skulle driva på saker.”

Nintendo Switch Online kostar för närvarande 17,99 pund för 12 månader i Storbritannien, 19,99 dollar i staterna.

ekorre_widget_173043

Det finns ingen officiell bekräftelse på att varken Game Boy eller N64 -spel kommer till tjänsten än.

Leave a comment