Praktiska bilder på Nintendo Switch OLED visas

Den senaste Nintendo Switch, den efterlängtade OLED-modellen , är inte helt ute ännu-den släpps den 13 oktober och det kommer att finnas otaliga människor som förväntar sig förbeställningar på det datumet. Men vi har precis fått en ny titt på konsolen i det vilda.

OLED -modellen visas nu i ett antal butiker i Tokyo, inklusive Nintendos egna, vilket är meningsfullt med tanke på hur nära förestående dess lanseringsdatum är. Det har fått några japanska Twitter -användare att dela foton av Switch.

Det är alltid användbart att se den här typen av bilder, även när en konsol är en känd mängd, med tanke på hur de kan använda vinklar som inte är lika marknadsföringsgodkända som de saker Nintendo lägger ut.

Användaren ovan har lagt upp en hel del bilder, både av konsolen med skärmen på (spelar den kommande Metroid Dread) och den nya versionen av dess docka som också kommer att debutera, med en medföljande Ethernet -port.

Fotona gör det också väldigt enkelt att se hur imponerande förändringen av konsolens ramar är, med en skärm som kommer mycket närmare kanten på switchens kropp – vilket borde vara en ganska gedigen förändring jämfört med den nuvarande upplagan.

Leave a comment