Super Nintendo World expanderar med Donkey Kong -zonen

Nintendos stora nöjespark, Super Nintendo World, har inte precis haft den lättaste starten på livet, med tanke på fortsatta resebegränsningar och krav på social distansering som har funnits i nästan hela dess livslängd hittills.

Det verkar dock inte ha hämmat den japanska spelmakarens entusiasm för det, och det fördubblar konceptet med ett stort nytt område för parken – en Donkey Kong -temazon.

Det nya området kommer tydligen att innehålla en ny berg- och dalbana och mer uppslukande upplevelser för gästerna, tillsammans med ett utökat utbud av temamat och dryck. Det är dock planerat att öppna 2024, så det är fortfarande ganska långt kvar.

Om reklambilden som Nintendo har släppt är tillförlitlig, som du kan se ovan, ser det ut som om den nya zonen kan konkurrera med storleken på Super Nintendo World i storlek, så detta är knappast ett mindre tillägg. Nintendo säger att det kommer att öka parkens storlek med 70 procent för att backa upp det.

Det kommer också att ge ett annorlunda utseende och känsla på bordet och framkalla djunglerna som spelar värd för så många av Donkey Kongs mest ikoniska nivåer.

Vi är glada att se mer av vad Donkey Kong -området kommer att erbjuda, men vi skulle inte hålla andan – det kommer sannolikt att ta ett bra tag innan vi får mer konkreta detaljer.

Leave a comment