Ett mindre Xbox -lagringsexpansionskort kan ha läckt ut

Efter rapporter i mitten av september om att det kan finnas ett mindre och billigare Xbox-lagringsexpansionskort som kommer ner på gäddan, fördubblas nya rapporter om den sannolikheten.

Det enda officiella kortet från Seagate som är tillgängligt just nu är ett 1 TB alternativ som är ganska dyrt men som uppenbarligen ger dig en stor bit lagringsutrymme att spela med. Ett alternativ på 512 GB skulle uppenbarligen minska både kortets kostnad och kapacitet.

Det är det som ryktas starkt, och nu verkar återförsäljare i Frankrike antingen ha fått eller förberett marknadsföringsmaterial som bekräftar det nya kortets existens – som upptäcktes av Windows Central .

Annonserna innehåller inte ett lanseringsdatum för kortet, eller faktiskt ett pris, men de säger att det ”kommer snart”, så all denna rök pekar mot en ganska överhängande lansering av Xbox och Seagate.

ekorre_widget_2682571

Det ser ut som att det inte bara kommer att vara ett kort – Seagate kan också tillaga en evig, USB -driven SSD som kan göra samma arbete utan att behöva samma imponerande små storlek, och som inte kommer in i baksidan av konsolen lika enkelt. Men om det fungerar bra blir det mer prisvärt och kommer troligen att få många fans.

Allt detta kommer att hjälpa Xbox att återhämta sig till Sony, eftersom PlayStation 5 nu har möjlighet att arbeta med ett brett utbud av ytterligare interna SSD -enheter .

Leave a comment