Det ser ut som att Xbox har arbetat med något för att fira sitt eget 20 -årsjubileum – en specialversion av den nuvarande Xbox Wireless Controller har just tillkännagivits, tillsammans med en specialversion av stereoheadsetet.

Kontrollen läckte något tidigt tack vare en butiksnotering på Best Buy i Kanada, men nu kan vi se handkontrollen från flera vinklar, och det ser mäktigt vackert ut, med en genomskinlig front och en lysande grön baksida.

Vi visste att något i den här stilen var på väg, tack för Xboxs egen retande om möjligheten via sitt Twitter -flöde, som du kan se nedan.

Det är dock inte allt – det finns också en specialversion av Microsofts trådbundna stereoheadset som kommer ut i samma stil, med genomskinliga öronkåpor som ser snygga och snygga ut.

Det ser inte ut som att det finns några andra knep i handkontrollen eller headsetets ärmar, men de är fortfarande en riktigt snygg hyllning till Xbox historia. Konsoltillverkaren blir bättre och bättre på att tillverka dessa speciella kontroller och tillbehör och spelar lätt på vår nostalgi.

Ta reda på all detalj om dessa utgåvor på Xbox: s blogginlägg om dem, tillsammans med några extra bitar som Xbox har lagat upp för tillfället.

Leave a comment