Som meddelades för flera månader sedan är bland oss på väg till Xbox Game Pass, och nu har vi äntligen ett släppdatum. Breakout -multiplayer -spelet kommer att nå tjänsten den 14 december, lagom till några shenanigans under semestern.

Det är gratis att spela för alla som har ett aktivt Game Pass -medlemskap (även om det är värt att komma ihåg att du också kan spela det helt gratis på mobilen).

Det är dock inte den enda destinationen – spelet kommer också till PS4 och PS5, om än utan fördelen att vara gratis. Den versionen släpps också samma dag.

Intressant nog nämner PlayStation -bloggen om ämnet att versionen kommer att ha crossplay så att du kan spela med vänner på olika enheter – förhoppningsvis inkluderar det Xbox för sant crossplay.

Men vi har inte ett pris ännu, för att fastställa hur bra affär Xbox-spelare verkligen får på den rymdbundna whodunnit. Men vi vet att PlayStation-versionen kommer att ha exklusiv kosmetika med Ratchet & Clank-tema.

Om du aldrig har provat bland oss betyder det att december i högsta grad är dags att hoppa in. Men varnas. Det tar inte för många omgångar av spelet innan du börjar inse att de människor du älskar och litar på faktiskt stöter felaktiga.

Leave a comment