Nerf presenterar Needler från Halo – dess nyaste begränsade blaster

Nerf -vapen har mycket att göra, även när de är ljusorange och typiska, men det är något onekligen roligt med att se dem gjorda för att möta popkulturklassiker. Nerfs senaste tie-in är ett bra exempel.

Det är Needler, ett av Halos mest ikoniska vapen, tillverkat i plastform men ändå direkt igenkännligt, och det är öppet för förbeställning från Hasbro just nu. Pistolen skjuter tyvärr, men inte överraskande, riktiga nålar.

Den har en 10-pils magasin, och när du avfyrar en pil kommer den att stänga av en lysdiod som tänder en nål ovanpå pistolen, för att replikera effekten av att pistolen i spelet förlorar sitt lager av nålar när du kommer igenom dess tidskrifter. Det kommer tyvärr inte att ha några hemfunktioner, inte överraskande.

Ändå är det en ganska bra likhet, och blaster kommer tydligen med en kod för att låsa upp några bonusar i spelet i Halo Infinite när spelet släpps (troligtvis kommer det att vara kosmetika av något slag).

Du kan förbeställa den från Nerf nu för $ 100 , vilket inte är det billigaste priset, men då får du inte ofta chansen att hämta något så ikoniskt som detta. Det släpps till synes i början av december.

Leave a comment