Dr Dre ska ha gjort musik till GTA 6

Vi älskar att höra nyheter om spel genom något ovanliga källor, och direkt från munnen på Snoop Dogg är definitivt en du kan spara i den kategorin.

I en ny intervju med Rolling Stone släppte Snoop bomben att han har hört från Dr Dre att den sistnämnde arbetar med musik som antingen ska släppas genom eller ingå i ett nytt Grand Theft Auto-spel.

Nu är det något du bör ta med en nypa salt, för även om det kan vara en bekräftelse på att Rockstar jobbar på ett ambitiöst soundtrack för att så småningom para ihop med den efterlängtade nästa delen i serien, kan det också ha andra förklaringar.

För det första innebär den oförskämda hälsan hos GTA Online att det kan vara en del av en planerad expansion för onlinespelet, medan den nära förestående releasen av Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition innebär att Rockstar till och med planerar att lägga till ny musik till dess äldre spel.

Vi har fortfarande intrycket att en konkret release för GTA 6 är flera år bort åtminstone, trots allt, så om Dre verkligen gör musik till det spelet är det bättre att han väntar länge innan någon faktiskt kan höra det .

Leave a comment