Xbox gratis spel med guld för november 2021: Moving Out och mer

Varje månad kan Xbox-spelare ladda ner och spela ett urval av gratisspel som en del av ett Xbox Live Gold-prenumeration.

Xbox Live Gold är dock mer än bara gratisspel. Det ger också Xbox Series X , Xbox Series S , Xbox One X , Xbox One S och till och med original Xbox One-ägare chansen att spela multiplayer-spel online och rabatter på många digitala spel på Xbox Store.

Medlemskap i Storbritannien kostar vanligtvis £17,99 för tre månader eller £49,99 för ett helt års medlemskap vid förskottsbetalning. Alternativt kan du välja att betala månadsvis för £6,99 per månad.

Enligt vår åsikt är det bästa sättet att prenumerera på Xbox Game Pass Ultimate. För bara £10,99 per månad får du Xbox Live Gold-medlemskap, Xbox Game Pass med tillgång till över 300 spel att ladda ner och spela, EA Play , Cloud Gaming med Xbox Game Pass Ultimate , plus Xbox Game Pass för PC med mer än 200 Windows 10 titlar.

squirrel_widget_158169

Gratis Xbox-spel med guld-lista för november 2021:

Flyttar ut

  • Tillgänglig 1 till 30 november 2021

Om du älskar Overcooked, kommer du att älska Moving Out. Denna co-op-klassiker för fyra spelare ger dig i uppdrag att hjälpa invånare i din lilla stad att flytta från ett hem till ett annat – ofta till roliga resultat.

Kingdom Two Crowns

  • Tillgänglig 16 november till 15 december 2021

De där beklagande Kingdom Two Crowns som tas bort från Xbox Game Pass behöver inte kännas ledsna längre – det är nu ditt att behålla. Sidescrolling-strategin/resurshanteringsspelet kan se rudimentärt ut men det är djävulskt beroendeframkallande.

Raketriddare

  • Tillgänglig 1 till 15 november 2021

Konami tog tillbaka Sparkster för denna moderna version av hans klassiska 16-bitars actionplattformsäventyr. Nu kan du ta reda på varför.

Lego Batman 2 DC Super Heroes

  • Tillgänglig 16 till 30 november 2021

Vi älskar Lego-serien av spel och Lego Batman 2 är ett bra inträde. Alla DC Super Heroes spelar också sin roll.

Rocket Knight och Lego Batman 2 DC Super Heroes är Xbox 360-spel, tillgängliga genom bakåtkompatibilitet . De är också tillgängliga för Xbox 360-ägare med Xbox Live Gold.

Av förra månadens gratisspel kommer Hover fortfarande att vara tillgänglig för nedladdning fram till 15 november 2021.

Leave a comment