Red Dead Redemption Remastered ryktas vara under utveckling

Det franska mediet Rockstar Magazine hävdar att Red Dead Redemption Remastered är i ett tidigt utvecklingsstadium. En översättning av Dark Side of Gaming säger att remastern skulle vara i samma veva som den kommande Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition.

Om det visar sig vara sant skulle det betyda att remastern bibehåller det klassiska utseendet och känslan från den ursprungliga Red Dead Redemption; Samtidigt som du uppgraderar belysningen, texturerna, dragavstånden och gör kontrollerna i linje med Red Dead Redemption 2 .

Red Dead Redemption kommer sannolikt inte att behöva lika mycket arbete som titlarna som ingår i Grand Theft Auto Trilogy-remastern, eftersom det är en generation nyare, men de som kom in i franchisen med Red Dead Redemption 2 kommer säkert att uppskatta översynen. Speciellt när det spelas på en 4K-TV.

I maj sa moderbolaget Take-Two Interactive att det hade tre oanmälda remasters på gång, så ryktet verkar som om det kan hålla tilltro. Det antogs att dessa tre titlar var spelen som består av Grand Theft Auto Trilogy, men tiden får utvisa om Rockstar räknar det som en enda remaster.

Det nämndes inga specifika plattformar, men om de senaste utgåvorna är något att gå efter, förväntar vi oss att se remastern träffa PC:er och nuvarande generations konsoler.

Leave a comment