Pikmin Bloom är nu tillgänglig på iOS och Android i Storbritannien, det senaste AR-äventyret från Niantic

Pikmin Bloom är det nya AR-vandringsspelet från Pokemon Go-skaparna Niantic och Nintendo .

Även om det vid första anblicken ser ut att ha en hel del gemensamt med Pokemon Go , rapporterar tidiga recensenter att den nya titeln har några överraskningar i rockärmen. Hur som helst, vi är säkra på att fans av franchisen kommer att vara glada över att återförenas med varelserna 20 år efter att det ursprungliga spelet lanserades på Gamecube.

Från och med nu har Pikmin Bloom släppts i Storbritannien på iOS App Store och Google Play. Den har också lanserats på det europeiska fastlandet, Taiwan och Korea. En fullständig lista över de länder som låser upp spelet idag finns här .

Australien, Singapore, USA och Kanada har redan haft tillgång till spelet i ungefär en vecka och Niantic fortsätter att rulla ut till andra regioner.

Niantic hade en dundersuccé med Pokémon Go men inte alla dess AR-promenerande satsningar har varit så framgångsrika; Niantic meddelade att deras Harry Potter: Wizards Unite- spel kommer att stängas i januari 2022, mindre än två år efter det första lanseringen.

Kommer Pikmin Bloom visa sig vara nästa Pokémon Go? Jag antar att det är dags att ta på sig några skor och ta en promenad för att ta reda på det.

Leave a comment