Vill du spela Netflix-spel? Här är allt du behöver veta

Netflix har testat mobilspelutvalda marknader och nu lanserar de sina första spel över hela världen.

”Oavsett om du är sugen på ett vardagsspel kan du börja från början eller en uppslukande upplevelse som låter dig gräva djupare i dina u-berättelser, vi vill börja bygga ett spelbibliotek som erbjuder något för alla”, har Netflix meddelat . ”Vi är i början av att skapa en fantastisk spelupplevelse”.

För närvarande har Netflix inte meddelat några planer på att tjäna pengar på sina spel. De är gratis att ladda ner på din enhet och de är fria från reklam. Företaget ser förmodligen spel som ett sätt att växa och behålla prenumeranter. Nyfiken på att prova dem? Tja, här är allt du behöver veta om ”Netflix Games”.

Dessutom: Netflix tips och tricks: Hur du bemästrar din upplevelse

När kan du testa Netflix-spel?

Netflix rullar för närvarande ut en mjukvaruuppdatering till sin Netflix-app på Android-smarttelefoner. Uppdateringen inkluderar mobilspel som du kan ladda ner och spela.

Netflix sa att en uppdatering planeras även för iOS-användare.

Var finns Netflix-spel tillgängliga?

Netflix meddelade den 2 november 2021 att de har utökat sin speltjänst till över 190 länder, inklusive USA och Kanada. Netflix sa att dess mobilspel är tillgängliga på många språk och att spelen automatiskt kommer att ha inställningarna i din Netflix-profil som standard.

Vilka Netflix-spel kan du spela?

Till att börja med ingår fem mobilspel för Netflix-prenumeranter:

  • Stranger Things: 1984
  • Stranger Things 3: The Game
  • Kort Blast
  • Vippar upp
  • Shooting Hoops

Netflix har lovat att fler spel är på gång.

Hur man hittar och laddar ner Netflix-spel

Netflix mobilspel är för närvarande bara tillgängliga på Android-enheter när du loggar in på din Netflix-profil.

När du öppnar den senaste versionen av Netflix mobilapp på din telefon kommer du att se en ny spelrad och spelflik där du kan välja vilket spel som helst att ladda ner. På Android-surfplattor kommer du att se en ny spelrad eller att du kan välja spel från rullgardinsmenyn för kategorier för att ladda ner och spela.

När du har valt en titel hänvisas du till Google Play Butik för att installera spelen. För att logga in och spela spelet krävs dock ett Netflix-medlemskap. Efter att ha laddat ner spelen är de tillgängliga att spela när som helst. Du trycker bara för att spela dem i Netflix-appen eller på startskärmen på din Android-enhet. Du kan spela spel på flera mobila enheter på samma konto. Men det finns en enhetsgräns. Netflix kommer att meddela dig om du träffar den.

Kostar Netflix-spel något?

För att spela Netflix-spel behöver du en Netflix-prenumeration ( börjar på $9 i USA ). Det finns inga köp i appen – något vanligt i andra mobilspel.

Har Netflix-spel annonser?

Nej. Precis som Netflix själv finns det inga annonser i spelen.

Är Netflix-spel barnvänliga?

Nej. Intressant nog är den första delen av Netflix-spel endast för vuxna. ”Dessa spel är inte tillgängliga på barnprofiler”, har Netflix varnat. ”Om du har ställt in en PIN-kod för att förhindra att barn har tillgång till vuxenprofiler, kommer samma PIN-kod att krävas för att logga in på Netflix och spela spelet på en enhet”.

Kräver Netflix-spel internet för att spela?

Vissa av mobilspelen kan kräva en internetanslutning för att spela, men andra är tillgängliga offline. (Du behöver internet för att ladda ner spelen, så klart.)

Vill veta mer?

Kolla in Netflix tillkännagivande blogginlägg för mer information.

Leave a comment