PUBG: New State lanseras och utlovar en nästa generations Battle Royale-upplevelse

Den länge retade uppföljningen av PUBG Mobile har lanserats. Kallas PUBG: New State , skaparna Krafton lovar att ta upplevelsen bortom allt som vi sett ännu i ett mobilt Battle Royale-spel.

Spelet sitter i högsta grad som nästa kapitel i PUBG-berättelsen. Baserat på en stad som heter Troi, är spelet i princip detsamma som andra Battle Royale-spel, en kamp för att överleva, samla all utrustning du behöver efter att ha hoppat fallskärm på kartan, med erbjudande om solo- eller lagspel.

Visuellt, från den korta tid vi redan har spelat spelet, är det mer avancerat grafiskt än PUBG Mobile , men omedelbart bekant, med ett användargränssnitt och spelupplägg som tilltalar ungefär som det var tidigare.

Spelet utspelar sig 2051 och det är så här det syftar till att skilja sig från originalet, blanda in futuristiska element för att krydda spelandet, men du skulle bli förlåten om du kallar det PUBG Mobile 2, eftersom det känns ungefär likadant – du kan Skaffa till och med den klassiska Erangel-kartan, huvudspelarenan från det första spelet.

Med tanke på populariteten hos PUBG Mobile har New State redan haft ett enormt intresse, inklusive 55 miljoner förregistreringar och lanseringen idag på både Android och iOS globalt kommer säkerligen att se en enorm tillströmning av spelare.

Den stora frågan kommer att vara om spelare attraheras av denna nya snurr på PUBG, eller om de föredrar PUBG Mobiles välbekanta grunder. Naturligtvis är mycket av detta en fightback mot Call of Duty Mobile , som fortsätter att utveckla sitt eget battle royale-alternativ.

De som har spelat PUBG Mobile tidigare kommer omedelbart att bli bekanta med New State-erbjudandet; exakt hur överklagandet mellan dessa två titlar kommer att utvecklas under de kommande månaderna återstår att se.

Leave a comment