Call of Duty 2022 releasedatum och allt du behöver veta om Modern Warfare 2

Call of Duty: Vanguard kom först nyligen, men ryktena om nästa Call of Duty-avbetalning som ska lanseras någon gång i slutet av 2022 har redan tagit fart.

Vi har samlat alla nyckeldetaljer åt dig här, så läs vidare för att ta reda på allt du behöver veta om nästa COD.

Call of Duty: Modern Warfare 2 releasedatum och titel

Så här långt före en COD-släpp vet vi i allmänhet inte mycket om vad som är på väg, men det är lite annorlunda den här gången.

I september 2021, enligt två separata rapporter, en av spelindustrins insider Tom Henderson och den andra av VGC , blev det allmänt rapporterat att spelet som efterträder Vanguard kommer att bli en uppföljare till 2019 års Modern Warfare-omstart.

Det betyder att mycket som Modern Warfare 2019 återanvände den berömda undertiteln till Call of Duty 4, återanvänder vi ett tidigare spels namn, om än med en historia som kommer att vara inspirerad av originalet snarare än en lojal återberättelse av samma händelser.

Utan någon fast information om när spelet kommer att släppas kan vi säkert använda den typiska Call of Duty-tidslinjen, som kommer att släppa Modern Warfare 2 i början av november 2022 .

Utöver det har vi till och med sett indikationer på att spelet efter detta, 2023 års COD, kommer att vara en återgång till Black Ops-serien , vilket tyder på att en välbekant rotation av titlar håller på att snurra upp.

Call of Duty: Modern Warfare 2 berättelse och miljö

Spelet, som påstås ha kodnamnet internt som Project Cortez, kommer att innehålla en enspelarkampanj som det ryktas om att äga rum under det amerikanskledda kriget mot droger i Sydamerika.

Enligt ytterligare rapportering från Tom Henderson kommer spelet att bli ännu tråkigare än Modern Warfare 2019, som redan lutade längre in i realism än Call of Duty har gjort på ett tag, med uppdrag som Clean House med realistiska rumsavstånd och mörkerseende.

Infinity Ward har arbetat med spelet sedan det släppte Modern Warfare, vilket ger det en hälsosam treårscykel under vilken man kan förnya sig, och kampanjen kommer följaktligen att se några trevliga tillägg som narrativa val (förhoppningsvis mer djupgående än ”välj om att tortera en fånge” alternativ som vi har tidigare) och vapen som ibland kan störa för att verkligen få dig uppför bäcken utan en paddel.

Berättelsen bör se Captain Prices Task Force 141 ta kampen mot Colombias karteller i hemliga uppdrag som inte kommer att vara lika militariserade, istället fokusera på smygande och skarpsynthet.

Call of Duty: Modern Warfare 2-spel

Det kommer uppenbarligen att finnas en betydande mängd kontinuitet från det senaste Modern Warfare när det kommer till spelandet för nästa spel från Infinity Ward, men det lämnar fortfarande utrymme för vissa förbättringar och tillägg.

Vi förväntar oss fortfarande att den har en låg tid att döda, vilket gör den ganska hardcore när skyttarna går, men kommer att vara intresserade av att se om den omfattar några av de tekniska framstegen som gjorts av Vanguard under tiden.

Till exempel har WW2-shootern mycket mer förstörbarhet i kartor och miljöer, samt ett utökat vapenmonteringssystem som låter dig flytta runt mer samtidigt som du får vapenkontrollbonusar.

Vi tror att den senare förmodligen kommer att stanna, men vi är inte säkra på miljödesignen, med tanke på hur mycket renare och mindre rörig många av Modern Warfares kartor är jämfört med andra Call of Duty-titlar.

På andra ställen säger Tom Hendersons omfattande rapport att kampanjen kommer att innehålla mer avancerad fiende-AI som kommer att reagera mer på dina skott och kopplingssår du tillfogar när de ducka för skydd. Det låter lite dystert nedskrivet, men i rörelse kommer förmodligen bara att ge en mer uppslukande känsla när du kämpar.

Call of Duty: Modern Warfare 2 Warzone integration

Efter den röriga integrationen av Black Ops Cold War i Warzone, med en återvunnen karta och obalanserade vapen, verkar Activision vara medveten om att det måste hålla fast vid landningen bättre när det kommer till att nya COD-titlar blandas in i sin free-to-play-sensation .

Vanguard tar med sig en helt ny karta, Caldera, som tar kampen in på Stillahavsarenan och äntligen tar med sig en ny plats till bordet och, utifrån ljudet av den, kommer Modern Warfare 2 att försöka göra det till en årlig förändring.

Det kommer också att debutera en ny karta, enligt VGC:s källor, som syr ihop många av dess flerspelarkartor för att skapa en stor sammanhängande karta på ungefär samma sätt som Verdansk skapades. Det är goda nyheter för alla som har tyckt att en 18-månaders vistelse i Warzones första karta är lite tråkig.

Leave a comment