Alien: Isolation kommer till iOS och Android 16 december, all DLC ingår

Sega och Feral Interactive kommer att släppa den mycket älskade konsol- och PC-klassikern Alien: Isolation på mobilen i december.

Överlevnadsskräcktiteln tilldelades Årets spel under Pocket-lint Awards 2014 och den håller sig bra än idag.

Nu slår det till på iOS och Android, med allt nedladdningsbart innehåll inkluderat, som expansionspaketen Last Survivor och Crew Expendable.

Feral Interactive har hanterat den mobila porten, och har mycket skickligt fört andra stora spelserier till iOS och Android på senare tid. Dess Company of Heroes och XCOM 2-omvandlingar är särskilda höjdpunkter.

Alien: Isolation anklagar dig för att ta kontroll över Amanda Ripley, dotter till Ellen, som måste ta reda på vad som hände med invånarna på rymdstationen Sevastopol. Och vi behöver inte utfärda en spoilervarning för att berätta att det handlar om en utomjording med samma namn.

Men det finns så mycket i det förutom, och vi måste säga att det är ett av de mest spända spelen vi har spelat under det senaste decenniet. Vi fick till och med spela en demo på en Oculus Rift som fick oss att kippa efter luft – nej, verkligen.

iOS-versionen finns nu att förbeställahär . Du kommer också snart att kunna anmäla ditt intresse för Android-versionen också.

Den kommer att släppas den 16 december 2021 till ett pris av $14,99 / €14,99 / £12,99.

Leave a comment