Bra PS5 SSD-erbjudande ger dig extra 1 TB med 31 % rabatt

Ända sedan PlayStation låste upp möjligheten att uppgradera en PS5:s interna lagring, har vi letat på nätet efter fantastiska erbjudanden på kompatibla SSD-kort. När allt kommer omkring tar nästa generations spel en ansenlig del av det befintliga utrymmet och att behöva avinstallera och installera om favoriter är jobbigt.

Tack och lov har Black Friday- försäljningen börjat och ett kort från Crucial är faktiskt tillgängligt med en mycket hälsosam rabatt. PlayStation 5-kompatibla Crucial P5 Plus har mer än 30 procents besparing för närvarande.

squirrel_widget_5808798

I Storbritannien tar det ner till mycket hanterbara £107. Det finns till och med stora rabatter i Centraleuropa och USA.

Crucial P5 Plus är också ett mycket anständigt kort, ett som Digital Foundry också rekommenderar. Den uppfyller mer än Sonys rekommendationer för minimispecifikationer, även om du kan behöva investera i en kylfläns också.

Sony betonar att en kylfläns är viktig och många kompatibla kort levereras med dem redan installerade. Men det lägger vanligtvis en premie till priset.

Vi rekommenderar att du bara installerar en själv istället… det är faktiskt väldigt enkelt, som att placera ett klistermärke egentligen. Vi förklarar exakt hur man gör här .

Det finns flera tillgängliga, du måste bara se till att den inte är för bred så att den får plats inuti konsolen.

squirrel_widget_6075436

Leave a comment